Donatie catre Fundatia Carp

Separati, dar uniti, echipa Art&Craft este alaturi de cei la nevoie prin intermedierea Casei de Ajutor Reciproc nr.3 “Infratirea”.

Partenerii nostri de la Casa de Ajutor Reciproc nr.3  “Infratirea” sunt implicati si acum, cunoscand situatiile persoanelor in varsta din sectorul 3, in a le sustine prin asigurarea alimentelor de baza si nu numai. Colegii nostri au pregatit pachete cu cele necesare la care am adaugat si cateva dintre delicioasele produse care speram sa le aduca un pic de inseninare in aceste zile si pana spre Paste. Ne alaturam, prin ce avem si cum putem, celor care nu trebuiesc uitati, cu respect si convingerea ca impreuna vom depasi criza de sanatate provocata de Covid19. Venim in ajutorul celor care trebuie sa stea in casa, trebuie sa ramanem sanatosi.

Pentru toti cei care vor sa se alature initiativelor nostre vom veni in curand cu o campanie pentru Paste. Distantarea nu inseamna separare, nevoia de afectiune si atentie poate fi acoperita de vorba buna, de daruri din inima si de caldura pe care o transmitem prin gesturile noastre.

Fiti darnici si grijulii cu cei din jur si multa inspiratie pentru toate activitatile pe care urmeaza sa le desfasurati!

Distractie pentru toata familia
Cum petrecem Pastele in distantare sociala?
Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian