Macca Vilacrosse

Conecteaza-te la traditie chiar in centrul Bucurestiului!

In perioada 21-27 septembrie, Art&Craft Design comunica traditie in urban, prin organizarea in Centrul Vechi, pe Lipscani 47, a celui de-al doilea eveniment din seria “Conecteaza-te la traditie!” Zilnic, intre orele 12:00 – 20:00, fetele de la Sezatoarea Urbana vor fi alaturi de noi si ne vor incanta privirile cu demonstratii live, gratuite, de cusut, tesut si impletit coronite din flori.

Mai mult de-atat, Art&Craft organizeaza o expozitie cu vanzare, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care sunt in cautarea unui cadou cu un design romanesc, original.

Va asteptam cu drag!

Art&Craft Design a luat nastere din dorinta de a oferi iubitorilor de arta populara si de cadouri romanesti, produse incarcate cu o puternica valoare sentimentala, realizate cu multa migala si iscusinta, cu suflet si dedicare. Fiecare articol este ales individual de o echipa de specialisti in domeniu, fapt ce ii garanteaza unicitatea, calitatea si autenticitatea.

Art&Craft Design este in prezent cea mai mare firma de retail de produse romanesti, cu o selectie complexa de produse ce se regasesc intoate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din tara, dar si cu un magazin online (www.artandcraft.ro).Art&Craft Design se adreseaza unui public larg ce cuprinde turistii care tranziteaza aeroporturile din Romania, colectionarilor de obiecte traditionale romanesti sau, pur si simplu, celor care vor sa ofere un cadou original, inedit.

Art&Craft este magazinul care va pune la dispozitie o gama diversificata de produse: produse autentice de artizanat si de arta populara, suveniruri romanesti, produse proprii cu design original si o gama variata de delicatese cu specific romanesc.

www.artandcraft.ro

https://www.facebook.com/RomanianArtandCraft

Art&Craft sustine mesterii populari din Romania
10 obiecte pe care le iei in bagaj pentru prietenii din strainatate
Viewed
Navigation
Close

Cosul meu de cumparaturi

Close

Lista mea

Recently Viewed

Close

Ne bucuram sa te vedem aici !

Parola va fi trimisa pe adresa ta de e-mail

Datele personale vor fi folosite pentru a-ti sustine experienta pe acest sit web, pentru a administra accesul la contul tau si pentru alte scopuri descrise in politica de confidentialitate.

Ai deja un cont?

Close

Categories

ro_RORomanian
ro_RORomanian